Aangenaam:

Onze mensen


Bij RBM is het familiegevoel belangrijk. We zijn een hecht team, van telefoniste tot directeur.

Hieronder stellen wij in wisselende samenstelling een aantal van onze medewerkers aan u voor. Zowel mensen die op locatie als mensen die op ons kantoor voor klanten werken.

 

 

 

 

Deze maand in de spotlight:

Debby Kooyman, personeelszaken

Ze werkt al negentien jaar voor RBM en kent het bedrijf van haver tot gort. Ze begon als receptioniste, groeide door en is nu verantwoordelijk voor P&O. RBM is een platte organisatie en daar is het P&O-beleid op afgestemd. Er wordt gewerkt als een hecht team waarin alles benoemd mag worden.

Willy van Herwijnen, Operationeel directeur

Veiligheid op het werk gaat altijd voor. De regels worden steeds verder aangescherpt en wij houden ons aan alle regels. We maken een risicoanalyse, stellen vast wie verantwoordelijk is voor de zzp’ers, maken de voorschriften goed duidelijk en controleren zowel bouwers als leveranciers. Onze projectleiders rapporteren er dagelijks over.

Carlos Zeegelaar, accountverantwoordelijk projectleider

Als accountverantwoordelijk projectleider zorgt hij ervoor dat het team in optimale samenwerking de deadline haalt. Bij ombouw van een winkel is snel werken zo mogelijk nóg belangrijker dan bij een nieuwe winkel. Immers, iedere dag dat een winkel dicht is, is er een teveel. Daar is RBM als geen ander bouwbedrijf van doordrongen.

Anes Kacamacovic, coördinator tekenkamer

Als coördinator van de tekenkamer zorgt hij ervoor dat de formule van een winkel wordt vertaald in een technische tekening. Dit proces begint bij een schets en omvat onderdelen als het inmeten en 3D uitwerken van een pand, het intekenen van het interieur met meubels en het uitwerken van visuals.

Tamara Fennis, teamleider projectassistenten

Projecten brengen een hoop administratieve rompslomp met zich mee: opdrachten, offertes, revisiebescheiden, financiële overzichten. Tamara is teamleider van onze projectassistenten. In alle hectiek die nu eenmaal eigen is aan de bouw, zorgt ze ervoor dat al deze administratie keurig op orde wordt gebracht.

Elvin Leuhery, werkvoorbereider

Samen met twee collega’s verzorgt hij de aanvragen van gemeente- of omgevingsvergunningen, bijvoorbeeld voor gevelreclame op nieuwe of omgebouwde winkels. Hij is de waakhond over de termijnen en de procedures en zorgt voor goed contact met de betrokken overheidsinstanties.

faraldOnze mensen