2Bruder

2 Bruder is een toonaangevende supermarkt met een oppervlakte van gemiddeld 4.000 m2 aan de grens met Duitsland met een breed en diep assortiment. waar we trots op mogen zijn. RBM is trots om betrokken te zijn bij de casco en afbouw van deze mooie vestiging.

KPN

Afgelopen jaar is ons ontwerpteam druk bezig geweest met het ontwerpen van een nieuwe formule voor KPN. Een wereld creëren om alleen aan de slag te gaan en een wereld waar service centraal staat waren de uitgangspunten vanuit KPN. Onze ontwerpers hebben zich laten inspireren door de KPN kleuren en hebben een warme tint gekozen.

Dille & Kamille

Dille & Kamille breidt zich steeds verder uit, binnen dit jaar worden er weer mooie vestigingen geopend in Nederland en België. Dit najaar zal ook de eerste winkel in Duitsland worden geopend (Keulen).  Dille & Kamille is een zeer inspirerend bedrijf. Wij, als RBM zijn heel erg blij dat we een toegankelijke sfeer hebben gecreëerd.

Coop

Coop is een grote, ambitieuze supermarktorganisatie die bestaat uit drie formules: COOPcompact, COOP en Supercoop. RBM deed voor Coop veel projectmanagementwerk: we verbouwden honderden supermarkten voor het bedrijf en bouwden ook flink aantal nieuwe winkels.

Escura Apotheek

RBM begeleidde de verbouw van Medisch Centrum Buitenlust in Venray, een ook letterlijk grootschalig project. In het pand verhuurt Escura Apotheek een oppervlakte van 2000 m2, aan haar eigen apotheek, een huisartsenpraktijk en een grote fysiotherapiepraktijk met eigen sportaccommodatie.

Prénatal

Onder het nieuwe hoofdkantoor van Prénatal in Amersfoort hebben we de flagshipstore gebouwd, de grootste vestiging van het land. Sindsdien bouwden we tot dusver drie nieuwe Megastores, in Eindhoven, Utrecht en Zaandam.