Coop

Coop is een grote, ambitieuze supermarktorganisatie die bestaat uit drie formules: COOPcompact, COOP en Supercoop. RBM deed voor Coop veel projectmanagementwerk: we verbouwden honderden supermarkten voor het bedrijf en bouwden ook flink aantal nieuwe winkels.

Escura Apotheek

RBM begeleidde de verbouw van Medisch Centrum Buitenlust in Venray, een ook letterlijk grootschalig project. In het pand verhuurt Escura Apotheek een oppervlakte van 2000 m2, aan haar eigen apotheek, een huisartsenpraktijk en een grote fysiotherapiepraktijk met eigen sportaccommodatie.

Bakerstreet

Voor Bakerstraat bouwen wij de vestigingen van Deli2go-bakkerijen bij benzinestations langs de snelweg. Omdat (deels ondergronds) werken bij benzine extra bouwveiligheidsmaatregelen vergt, hebben wij ons daarin laten scholen.

Prénatal

Onder het nieuwe hoofdkantoor van Prénatal in Amersfoort hebben we de flagshipstore gebouwd, de grootste vestiging van het land. Sindsdien bouwden we tot dusver drie nieuwe Megastores, in Eindhoven, Utrecht en Zaandam.

La Place

La Place is een toonaangevend restaurant keten op diversie locaties in binnen- en buitenland. RBM heeft in opdracht van La Place mee mogen bouwen aan de formule en ervoor gezorgd om een inspirerende omgeving te realiseren

Jumbo

Jumbo Supermarkten is een snelgroeiend Food-bedrijf met vestigingen in Nederland en België. RBM is trots om samen met Jumbo te komen tot het bouwen en verbouwen van toonaangevende Jumbo vestigingen. Onlangs nog is de meest duurzame supermarkt van de Benelux in Goor geopend. Ook hier speelde RBM met zijn partners een belangrijke rol.