2Bruder

2 Bruder is een toonaangevende supermarkt met een oppervlakte van gemiddeld 4.000 m2 aan de grens met Duitsland met een breed en diep assortiment. waar we trots op mogen zijn. RBM is trots om betrokken te zijn bij de casco en afbouw van deze mooie vestiging.

Coop

Coop is een grote, ambitieuze supermarktorganisatie die bestaat uit drie formules: COOPcompact, COOP en Supercoop. RBM deed voor Coop veel projectmanagementwerk: we verbouwden honderden supermarkten voor het bedrijf en bouwden ook flink aantal nieuwe winkels.

Bakerstreet

Voor Bakerstraat bouwen wij de vestigingen van Deli2go-bakkerijen bij benzinestations langs de snelweg. Omdat (deels ondergronds) werken bij benzine extra bouwveiligheidsmaatregelen vergt, hebben wij ons daarin laten scholen.

La Place

La Place is een toonaangevend restaurant keten op diversie locaties in binnen- en buitenland. RBM heeft in opdracht van La Place mee mogen bouwen aan de formule en ervoor gezorgd om een inspirerende omgeving te realiseren

Jumbo

Jumbo Supermarkten is een snelgroeiend Food-bedrijf met vestigingen in Nederland en Belgiƫ. RBM is trots om samen met Jumbo te komen tot het bouwen en verbouwen van toonaangevende Jumbo vestigingen. Onlangs nog is de meest duurzame supermarkt van de Benelux in Goor geopend. Ook hier speelde RBM met zijn partners een belangrijke rol.