Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

RBM gelooft in maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom zijn we betrokken bij een aantal projecten. Die hebben te maken met bouwen, omdat we daar nu eenmaal verstand van hebben.


RBM als sponsor bij SHIB

Een van onze medewerkers, Koen de Mare, gaat mee op een projectreis om in de zomermaanden samen met andere jongeren te bouwen aan een bouw project in Zuid Afrika. SHIB organiseert projectreizen naar Zuid Afrika en bouwt onder andere mee aan scholen, crèches of hupverleningscentrum.
Koen gaat meewerken aan het bouwen van een crèche. Door middel van foto’s gaat hij ons op de hoogte houden van de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat.


 • Dag 1

 • Dag 2

 • Dag 3

 • Dag 4

 • Dag 5

 • Dag 6

  Caption

 • Dag Mexico

  Caption

Mexico

Stichting HomePlan maakt in Latijns-Amerika en zuidelijk Afrika op locatie prefab huizen, die door vrijwilligers in elkaar wordt gezet. Dat spreekt ons aan. Handen uit de mouwen, en precies weten waar je tijd en geld naartoe gaat. RBM reist daarom ieder jaar met zo’n twintig collega’s naar Mexico-City, waar telkens in drie dagen tijd twintig huizen worden neergezet in de sloppenwijken aan de rand van de metropool. Op locatie helpen de gezinnen mee die in de huizen komen te wonen. Zo weten we ook precies voor wie we bouwen.


Uma Sari

Stichting Uma Sari realiseert accommodatie voor vrijwilligers in Tianyar op Bali, Indonesië. Tianyar ligt verafgelegen in het noorden van het eiland. Vrijwilligers kunnen er niet of nauwelijks huisvesting vinden, waardoor zij geneigd zijn naar andere locaties te gaan. Hulp van vrijwilligers is echter hard nodig bij de opvang en begeleiding van de wees- en anderszins kansarme kinderen van Tianyar. Uma Sari heeft als doel de vrijwilligersstroom naar het dorp te vergroten. RBM draagt graag bij aan de accommodatie.


faraldMaatschappij