Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

RBM gelooft in maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom zijn we betrokken bij een aantal projecten. Die hebben in de meeste gevallen te maken met bouwen, omdat we daar nu eenmaal verstand van hebben.

Kinderboerderij Otterspoor

RBM ploeg bij de boerderij

Kinderboerderij Otterspoor

Fundamenten van het varkenshok

Kinderboerderij Otterspoor

Nog even wachten…

Kinderboerderij Otterspoor

Vogelhuisje in ‘bekend’ blauw

RBM stroopt de mouwen op

De “doe dag” van RBM.

Kinderboerderij Otterspoor in Maarssen hebben we met alle collega’s geholpen om allerlei klussen te realiseren. De kinderboerderij draait volledig op vrijwilligers, en opeenstapeling van klussen, variërend van groot naar kleine onderhoudszaken stapelden zich op.In het kader van “teambuilding” van de collega’s van RBM en daarnaast een mooi initiatief te steunen maakte dat alles mooi samen kwam. Met z’n allen hebben we de handen uit de mouwen gestoken.We hebben een nieuw varkensverblijf gebouwd in de weide geplaatst, er zijn vogelhuisjes gemaakt/geverfd en er zijn naambordjes gemaakt. Ook is het oude varkenshok compleet met gaas bedekt en zijn de kippenhokken voorzien van een beschermende laag beits. Daarnaast zijn er voor de eenden 4 eenden huisjes gebouwd en geplaatst aan het water. De kinderboerderij was heel blij alle bezoekers en ook de dieren op te boerderij een gezellig en mooi onderkomen te bieden.

RBM als sponsor bij SHIB

Een van onze medewerkers, Koen de Mare, gaat mee op een projectreis om in de zomermaanden samen met andere jongeren te bouwen aan een bouw project in Zuid Afrika. SHIB organiseert projectreizen naar Zuid Afrika en bouwt onder andere mee aan scholen, crèches of hulpverleningscentrum.
Koen gaat meewerken aan het bouwen van een crèche. Door middel van foto’s gaat hij ons op de hoogte houden van de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat.

RBM in Mexico: dag 1

RBM in Mexico: dag 2

RBM in Mexico: dag 3

RBM in Mexico: dag 4

RBM in Mexico: dag 5

Dag Mexico: adios!

Mexico

Stichting HomePlan maakt in Latijns-Amerika en zuidelijk Afrika op locatie prefab huizen, die door vrijwilligers in elkaar wordt gezet. Dat spreekt ons aan. Handen uit de mouwen, en precies weten waar je tijd en geld naartoe gaat. RBM reist daarom ieder jaar met zo’n twintig collega’s naar Mexico-City, waar telkens in drie dagen tijd twintig huizen worden neergezet in de sloppenwijken aan de rand van de metropool. Op locatie helpen de gezinnen mee die in de huizen komen te wonen. Zo weten we ook precies voor wie we bouwen.

Uma Sari

Stichting Uma Sari realiseert accommodatie voor vrijwilligers in Tianyar op Bali, Indonesië. Tianyar ligt verafgelegen in het noorden van het eiland. Vrijwilligers kunnen er niet of nauwelijks huisvesting vinden, waardoor zij geneigd zijn naar andere locaties te gaan. Hulp van vrijwilligers is echter hard nodig bij de opvang en begeleiding van de wees- en anderszins kansarme kinderen van Tianyar. Uma Sari heeft als doel de vrijwilligersstroom naar het dorp te vergroten. RBM draagt graag bij aan de accommodatie.

Tour Of Live

RBM-er Rick van der Linden fietste de ‘Tour of Live’ in het tricot van RBM!

Adres RBM Nederland

Marconibaan 42
3439 MS Nieuwegein
Nederland

Adres RBM België

Diamantstraat 8
2200 Herentals
België

RBM is een erkend leerbedrijf