CIP:
de kracht van een duurzaam collectief.

Innovatieve circulaire bouw- en inrichtingsspecialisten

Onder regie van Retail Bouw Management werkt een groot aantal toonaangevende bedrijven die hun expertise gebundeld hebben met één gezamenlijk doel: 100% circulair bouwen in de Retail. Innovatieve processen die aantoonbaar duurzaam zijn en niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook nog lucratief voor de opdrachtgever.
Elk bedrijf met eigen discipline is een schakel in het proces. Van sloop tot aan oplevering.

Bouwmanagement, energietransitie, koelingen, klimaatbeheer, vloertegels: je kan het zo gek niet bedenken of er is een betere, duurzame oplossing. De circulaire bouwers denken niet alleen aan snelle en effectieve wijzen om verstandig met grondstoffen om te gaan, maar kijken ook verder dan de horizon. Niet voor niets is onze slogan: A BETTER CIRCULAR WORLD. Wilt u meer informatie over circulair bouwen of wilt u zich aansluiten bij ons collectief? Mail of bel dan naar onderstaand nummer en wij gaan in gesprek hoe wij ook met u de weg kunnen inslaan naar een betere wereld.

Retail Bouw Management, aanjager en coördinator van CIP. Bouwmanagement pur sang, maar met het oog op een duurzame en circulaire toekomst. Building a better world!

www.rbm-retail.com

Duurzaam bouwen begint vanaf de (tegel)vloer. TGLS innoveert, levert en verwerkt diverse circulaire vloersystemen waarbij de tegels niet worden verlijmd. Tegels zijn eenvoudig te vervangen, hergebruiken of recyclen.

www.tgls.nl

Warmtebouw denkt verder dan de initiële kosten: total cost of ownership wordt ook in kaart gebracht. Warmtebouw stelt alles in het werk om te zorgen dat u de juiste keuzes kunt maken als voorbereiding op de toekomst.

www.warmtebouw.nl

Carrier Commercial Refrigeration is één van de grootste leveranciers van zeer efficiënte,
turnkey koelsystemen en -diensten in de food retail sector. Ons doel is het verbeteren van koeling door duurzame producten en processen, en het verbeteren van merchandising door technologische innovatie.

www.carrier.com

Spie zet zich in  bij onze klanten om ze te begeleiden bij de energietransitie en digitale transformatie. Om je project in beweging te zetten, moeten woorden daden worden. We voeren alles uit zoals afgesproken, van A tot Z. De Z van zorgeloos, veilig en helemaal volgens de normen.

www.spie-nl.com

Fried van de Laar Groep is een voorloper op het gebied van Circulair bouwen in de retail sector. Globalisering, duurzame innovaties en het snel veranderende consumentengedrag creëren allemaal de kaders van de bouw- en retail sector van de toekomst. Met CIP kunnen we daar met een krachtig collectief op inspelen.

www.friedvandelaar.nl

BUILDING A BETTER WORLD TOGETHER

Adres RBM Nederland

Marconibaan 42
3439 MS Nieuwegein
Nederland

Adres RBM België

Diamantstraat 8
2200 Herentals
België

RBM is een erkend leerbedrijf