Aangenaam:

Ons hoofdkwartier


Onze mensen


Bij RBM is het familiegevoel belangrijk. We zijn een hecht team, van telefoniste tot directeur.

Hieronder stellen wij in wisselende samenstelling een aantal van onze medewerkers aan u voor. Zowel mensen die op locatie als mensen die op ons kantoor voor klanten werken.

 

 

 

 

In de spotlight:

Debbie Kooyman, personeelszaken

Ze werkt al negentien jaar voor RBM en kent het bedrijf van haver tot gort. Ze begon als receptioniste, groeide door en is nu verantwoordelijk voor P&O. RBM is een platte organisatie en daar is het P&O-beleid op afgestemd. Er wordt gewerkt als een hecht team waarin alles benoemd mag worden.

Willem Uithol, projectmanager

RBM is na een opleidingstraject overgegaan op de lean-methode van werken. Dit betekent dat met dezelfde mensen in dezelfde tijd meer werk wordt verzet, zonder kwaliteitsvermindering. Anders naar het hele werkproces kijken, betekent minder verspilling van tijd en materiaal. En dus van geld. Het werkt!

Willy van Herwijnen, Operationeel directeur

Veiligheid op het werk gaat altijd voor. De regels worden steeds verder aangescherpt en wij houden ons aan alle regels. We maken een risicoanalyse, stellen vast wie verantwoordelijk is voor de zzp’ers, maken de voorschriften goed duidelijk en controleren zowel bouwers als leveranciers. Onze projectleiders rapporteren er dagelijks over.

Susan Swart, afdeling service en onderhoud

RBM heeft een nieuwe afdeling, die alle zorgen op het gebied van service en onderhoud van retailers overneemt. Wij regelen het onderhoud, en als er een storing is, hoeft de klant die alleen maar te melden. Wij zorgen dat het goed komt. En snel.

Christel Kerp, Coördinator werkvoorbereiding

Alle benodigde vergunningen voor projecten worden van A tot Z verzorgd door RBM. We stellen aanvragen op, zorgen voor de benodigde stukken, voorkomen dat vergunningen verlopen en onderhouden contact met gemeente en brandweer. Niet elke aanvraag in de bouw verloopt soepel, maar wij gaan net zo lang door tot de vergunning er is.

Sietse van der Weerd, Adjunct Directeur, projectmanager

Voor een winkel is iedere dag dicht er eentje te veel. Verbouwen moet soms, maar dat klanten voor een dichte deur staan moet zo kort mogelijk duren. Daarom zijn onze projectmanagers meesters in plannen en efficiënt werken. Maar wel met oog voor de menselijke maat.

WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND?

RBM groeit door en heeft altijd behoefte aan professionals. Voel
je je aangesproken door onze werkwijze en projecten, neem dan
contact met ons op. Wij zijn dringend op zoek naar:

· Projectleiders
· Revit-tekenaars
· Werkvoorbereiders
· Medewerkers Service Center

faraldOnze mensen